"Nu mă consider demodată,
Cântând de țară și de dor,
Cântând de dor, mi-e dor de mama,
Cântând de mama, mi-e dor de țară!"


Eveniment: lansarea oficiala a blogului Zinaidei Bolboceanu.

Publicat de autor 9 iunie 2010 17:27

Buna ziua tuturor si bine ati venit!

E o zi frumoasa de vara, o zi cu soare si nori albi pe cer, e o zi perfecta pentru lansarea blogului oficial a cunoscutei interprete de muzica populara - Zinaida Bolboceanu din Basarabia. Acest blog este  lansat pentru toti iubitorii de muzica populara; iubitori a cantecului de veselie, de jale, de dor si dragoste, a doinei si a tot ceea ce tine de vechile traditii a neamului nostru.

Sunteti bineveniti sa ne vizitati cat mai des, pentru ca doar aici veti gasi multa informatie despre activitatea sa, biografia, versuri ale cantecelor populare, inregistrari audio si video  sau evenimentele artistice la care a participat interpreta.

 Acum, ca ati ajuns pana aici, va invitam sa savurati hit-ul, daca se poate spune asa despre o piesa populara,  "Cine-aude gura mea" de pe CD-ul cu acelasi nume care a iesit la lumina zilei in 2002.
Multa sanatate pana la urmatoarea noutate!



Comments (6)

super, bravo, ma bucur pentru tot ce faceti, so tineti tot asa, Cu drag pentru dvs si folclor Igor.

UN MODEL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,DE O MODESTIE RARA,ARTISTA DE MARE VALOARE SI PEDAGOG EXCEPTIONAL.O PERSOANA CA DUMNEAVOASTRA SE NASTE O DATA LA 1000 DE ANI.SA VA TINA DUMNEZEU SANATOASA !

Sunteti privighetoarea plaiului moldav, ce lumii i-ati adus primavara prin versuri izvorate din dragoste, dor, lacrmi si bucurii.

Va multumesc foarte mult pentru aprecierea deosebita pe care mi-ati dat-o
Sa aveti sanatate si prieteni adevarati!

Scumpa si minunata doamna, cand va mai vedem intrun concert la Bucuresti?

DOAMNA FRUMOASA, SUFLET INALT, va multumesc ca existati!!! DVD-ul cu muzica dvs. il tin ca pe o comoara nepretuita si il ascult cu multa emotie, sentiment pe care dvs. ni-l transmiteti prin atingerea fiecarei note muzicale in cantecele dvs. Atat de MODESTA si atat de MARE!!! MULTUMESC!!!

Trimiteți un comentariu